Zakelijke keukenoplossingen

Bij Keuken-actie bieden we een verscheidenheid aan oplossingen voor organsaties, bedrijven en scholen. Zo vind je in ons assortiment geschikte oplossingen voor: studio's, garage, bijkeuken, kamer verhuur enz.

School en educatie oplossingen

Voor scholen en met name kleuteronderwijs hebben wij de perfecte oplossing, denk daarbij aan een keuken van maximaal 50cm hoogte, en bijvoorbeeld 120cm breed hierdoor kunnen de kleinste kinderen om leren gaan met het gemakkelijk en zelfstandig de handen wassen, omdat de gemonteerde kraan gemakkelijk bereikbaar is hebben ze daarbij alleen aan het begin wat hulp nodig maar kunnen ze dit al snel zelfstandig. Klik hier voor alle educatieve oplossingen.

Kichenettes voor bedrijven en organisaties

Bent u op zoek naar een zakelijke oplossing voor uw showroom, kantine of bedrijfspand dan bied keuken-actie daarvoor de oplossing. Vraagt u naar de uitgebreide en vooral betaalbare oplossingen die wij u kunnen bieden, wij kunnen de perfecte keuken voor u adviseren, zelf de kasten bij elkaar zoeken is natuurlijk ook een van de mogelijkheden, klik hier voor alle bedrijfsmatige oplossingen

Gemonteerd of als bouwpakket

Gemonteerd of als bouwpakket alles is mogelijk neemt u daarvoor contact met ons op.

 

© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel