Sorteer op

Wasmachinekasten

Voor Handige wasmachine kasten ben je bij keuken-actie aan het goede adres. In ons assortiment vind je namelijk wasmachine kasten met verschillende designs en in verschillende formaten, zodat er voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden is Bekijk ons aanbod.

Voordelen van een wasmachinekast

Wasmachinekasten zijn ideaal als kasten voor de bijkeuken of garage. Zoals de naam al zegt, zijn het kasten waarin plek is voor je wasmachine. In de wasmachinekasten in ons assortiment is in de meeste gevallen ook nog plek voor een droger naast de wasmachine, zodat je daar niet nog een aparte plek of kast voor hoeft te vinden. Verder zijn onze wasmachinekasten veel meer dan alleen een omkasting van je apparatuur. Ze bieden ook kastruimte, waar je wat je ook maar wil in kwijt kunt. Je kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken om spullen in te bewaren, maar ook om een wasmand weg te werken. 

Ons assortiment wasmachinekasten

De wasmachinekasten in ons assortiment komen in verschillende formaten. Heb je een kleine ruimte? Dan kun je kiezen voor een wasmachinekast van 120 cm breed. Dit is de breedte van een wasmachine en droger naast elkaar. Wil je juist veel extra kastruimte? Dan kun je kiezen voor een wasmachinekast van 330 cm, dus bijna drie keer zo groot als de kleine variant. Tussen deze uitersten hebben we nog verschillende tussenmaten, waardoor er voor iedereen wel een goed formaat te vinden is. 

De binnen- en buitenkant van de kasten

Uiteraard zijn ook de designs van onze wasmachinekasten van belang. Je wilt immers een meubel dat functioneel is én er goed uitziet. De wasmachinekasten in ons aanbod zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. Dit zijn allebei kleuren die in veel interieurs passen, waardoor deze kasten goed in je woning opgaan. 

Aan de binnenkant van de kast komen verschillende designs terug. Er zijn kasten met planken (zoals je dat ook bij een boekenkast ziet), kasten met lege ruimte (hierin kun je bijvoorbeeld kleding ophangen) en ladekasten. Je kunt zelfs kiezen voor een wasmachinekast waarin verschillende van deze soorten kasten terugkomen én een keukenblok gekleurd met wasbak. Met onze wasmachinekasten kun je dus allerlei kanten op. 

Wasmachinekast kopen?

Heb je de ideale wasmachinekast gevonden in ons assortiment? Bestel deze dan bij Keuken-actie en profiteer van een aantal voordelen. Zo hebben we korte levertijden. Ook kun je ervoor kiezen om ons je kast niet alleen niet alleen te laten leveren, maar ook te laten plaatsen. Verder hebben we ook een winkel in Naarden. Hier kun je ons assortiment bekijken en daarnaast staat ons team er voor je klaar om je te voorzien van meer informatie of advies. Kom vooral langs of bestel je nieuwe wasmachinekast online bij Keuken-actie! 

© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel