Over ons

Kleine keuken 50 cm diep: bestaat uit keuken onderkasten van maximaal 50 cm (47,6) diep. De lade geleiders zijn van kunststof. De kasten kunnen worden uitgevoerd in wit beuken, zwart of steigerhout print. de kasten staan op een eigen onderplint en hebben daardoor een vaste hoogte. Een klein keukentje is perfect voor in de kleinere ruimtes zoals de schuur, garage, tuinhuisje etc.

Kleine keuken 60 cm diep: bestaat uit keuken onderkasten van maximaal 60cm (57,6) diep. De lade geleiders in deze serie zijn van metaal en de lades zelfvan geplastificeerd mdf  De kasten kunnen worden uitgevoerd in wit, beuken, zwart, creme, of steigerhout print, de kasten staan op een eigen onderplint en hebben daardoor een vaste hoogte.

Kleuren keukens:

Kult: onderscheid zich van de klassik serie door zijn diversiteit aan kleuren prints en luxe handgrepen. De lades lopen op kogelgeleiders en zijn gemaakt van een stevige constructie, bij de lades kunnen intrekdempers worden geleverd, de kasten staan op een eigen onderplint en hebben daardoor een vaste hoogte.

Keukens:

Komfort: deze keuken elementen staan op eigen verstelbare poten, daarom wordt er een losse plint bij de keukens geleverd, waardoor de keuken op een maximale hoogte van 93 cm afgesteld kan worden, de deur scharnieren zijn zwaarder uitgevoerd dan bij de Kult serie, optioneel kunnen hier dempers op worden gemonteerd, alle type kasten uit de Kult serie zijn ook leverbaar in de Komfort serie


Keuken-actie.nl bied een enorm assortiment aan betaalbare keukens, kitchenette, klein keukentje en pantry oplossingen, bovenkasten mini keuken onderkasten wasemkapkasten hoge kasten en nog veel meer verschillend keuken kasten verkopen wij tegen aantrekkelijke prijzen.

Keuken-actie koopt groot in bij verschillende leveranciers in heel europa, en vertaalt dit prijs voordeel direct door aan u als consument. Daarnaast staat service en garantie bij ons hoog in het vaandel.

Kerntaken:

  • Service

  • Garantie

  • Goedkoop

  • Snelle levering

 

© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel