Aanrechtkasten

Aanrechtkasten worden geplaatst in een keuken onder de spoelbak, deze kasten zijn vaak open van binnen (bevatten geen legplank) en hebben een 60% open achterzijde en zijn daardoor zeer geschikt als opslag kast voor alles wat komt kijken bij de afwas dan wel bij het schoonmaken van de keuken.

Kleuren en maten

De aanrechtkasten zijn leverbaar in verschillende kleuren wij rappen deze in het rood zwart groen blauw wit grijs enz.

Ook zijn de aanrechtkasten leverbaar in verschillende maten, denk daarbij aan 45, 50, 60 en 100cm breed, ook de diepte daarbij is verschillend ze zijn leverbaar in 60cm (57cm) diep en of 50 (47cm) cm diep.

Plaats van de aanrechtkast

Een aanrechtkast plaats je onder een spoelbak, de aanrechtkast wordt ook wel spoelonderkast genoemd, de aanrechtkast heeft geen lades omdat de spoelbak aan de onderzijde ruimte nodig heeft, ook is de achterzijde van de spoelkast maar voor 40% afgesloten het open gedeelte is bedoeld om de warm en koud water aansluiting te monteren, ook voor de afvoer en syphon is voldoende ruimte vrij gelaten om deze gemakkelijk aan te sluiten.

Aanrechtkast met eigen werkblad

De aanrechtkast wordt door ons met of zonder werkblad geleverd, het werkblad kan gemaakt zijn van RVS van geperst spaanplaat met een hout of steen decor

Sorteer op
© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel