Sorteer op

Apothekerskasten

Wie een apothekerskast in zijn keuken heeft, wil niet meer zonder. De bekende voorraadkast is erg populair bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Daarom hebben we bij Keuken-actie een ruime collectie apothekerskasten in ons assortiment. Ontdek ons aanbod!

Hoe is de kast opgebouwd?

Een apothekerskast een speciale opbergkast die is ontworpen om je een snel overzicht van de inhoud te geven. De oorsprong ligt in de apotheek, vandaar de naam. Het belangrijkste verschil met een normale keukenkast is het ontwerp. Je opent geen deur, maar trekt de hele apothekerskast als een lade uit de kast. Hiervoor lopen de lades op rails, die voldoende stabiel moeten zijn en voorzien van stoppers. Afhankelijk van de inhoud kan dit leiden tot een vrij zwaar gewicht dat je moet verplaatsen. Het is daarom raadzaam om na te gaan of een smallere apothekerskast voor jou mogelijk de beste optie is. Onze kasten zijn alleen uitgevoerd in 30 cm breed, in de hoogte heeft u wel de keuze uit twee maten

De voordelen van een apothekerskast

Een apotheekkast in de keuken is ruimtebesparend en vooral handig in een kleuren keuken als je er veel in wil opbergen. Het maakt niet uit wat je erin stopt. Veel mensen gebruiken het om voorraden, kruiden, blikjes, bakkerij-ingrediënten, glazen en nog veel meer in op te slaan. Hoe meer uittrekelementen de kast heeft, hoe individueler en overzichtelijker deze kan worden ingericht. Je kunt de kast tijdens het koken en bakken openlaten.

De voordelen van de apotheekkast in de keuken:

  • Een apotheekkast biedt veel opbergruimte voor van alles, ook in een kleine keuken;
  • Je hebt meteen een overzicht van de inhoud;
  • Je kunt de kast tijdens het koken en bakken openlaten. Dit geeft je een directe en snelle toegang tot voedsel, keukengerei, enz.;
  • Apothekerskasten zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en uitvoeringen en kunnen ook achteraf in bestaande keukens worden ingebouwd;
  • Een apotheekkast is goedkoop in verhouding met de bergruimte die hij biedt.

Ons assortiment apothekerskasten

Onze apothekerskasten zijn 30 cm breed en de lades zijn allemaal voorzien van luxe geleiders en verhoogde zij- en achterzijden, waardoor de door jou geplaatste artikelen netjes op de plaats blijven. Bij ons zijn apothekerskasten in twee maten leverbaar, waarbij de ene hoger is dan de andere, terwijl de breedte hetzelfde blijft.

Verder zijn onze apothekerskasten voor in de keuken in verschillende stijlen verkrijgbaar. Ze zijn er bijvoorbeeld in strak wit, maar ook met een wat warmer houten design. Zelfs als je op zoek bent naar een apotheekkast in felle kleuren kun je terecht bij ons assortiment gekleurde keukens.

Apothekerskast kopen?

Een apothekerskast voor je keuken kopen doe je eenvoudig bij Keuken-actie. Indien gewenst kunnen we je ontzorgen op het gebied van de montage en daarnaast profiteer je bij ons van een korte levertijd. Als we je bestelling op voorraad hebben, heb je hem namelijk binnen een week al binnen. Verder hebben we een magazijn in Naarden, waar je op afspraak langs kan komen om inspiratie op te doen. Kom vooral langs of bestel je nieuwe apotheekkast online op Keuken-actie.nl!

© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel