Sorteer op

Ovenkasten

Als je op zoek bent naar een ovenkast, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we ovenkasten in verschillende formaten en stijlen. Zo kun je makkelijk een ovenkast vinden die helemaal aansluit op je behoeften én je smaak. Bekijk ons aanbod!

Ons assortiment ovenkasten

In ons assortiment vind je verschillende soorten ovenkasten. Zo hebben we kasten, voornamelijk onderkasten, die volledig bedoeld zijn om een oven in te zetten. Daarnaast kunnen de ovens ook onderdeel zijn van een kast waarin zowel een oven als een koelkast past. Doorgaans zit de oven dan boven de koelkast, dus op ooghoogte. De hoogte van deze koel/ovenkasten verschilt. Er zijn lage modellen, maar ook hogere. Bij deze hogere ovenkasten zit de koelkast vaak onderaan, de oven erboven en daarboven nog een klein kastje.

Ovenkasten in verschillende stijlen

De ovenkasten in ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Als je houdt van een strakke keuken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ovenkast in die helemaal wit is, al dan niet met hoogglans. Andere kleuren die beschikbaar zijn, zijn grijs en het populaire antraciet. Ook kun je kiezen voor een greeploos model, wat bijdraagt aan een strakke uitstraling. Daarnaast hebben we ovenkasten die minder strak zijn en iets meer rustiek. Dit zijn de ovenkasten van hout, en dan met name eikenhout.

Maak je keuken compleet

Een ovenkast is handig, maar je wil hem wel compleet maken voor je hem gaat gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om losse apparatuur te kopen, maar je hebt bij ons ook de mogelijkheid om een oven en/of koelkast te bestellen bij je nieuwe ovenkast. Zo kun je er snel mee aan de slag. 

Verder vind je in ons aanbod nog veel meer om je (kleine) keuken compleet te maken. Zo hebben we onder andere onderkasten, hoek keukenkasten en apothekerskasten, maar ook bijvoorbeeld keukenapparatuur. Hieronder vallen onder andere spoelbakken, kookplaten en ovens. Voor een complete kleine keuken kun je dan ook bij ons terecht. 

Ovenkast kopen?

Heb je in ons assortiment de ideale ovenkast gevonden voor jouw keuken? Bestel deze dan online bij Keuken-actie en profiteer van mooie voordelen. Zo hebben we korte levertijden en ook heb je de optie om je nieuwe kast, al dan niet inclusief apparatuur, door ons te laten monteren. Verder hebben we een winkel in Naarden, waar je van harte welkom bent als je graag inspiratie op wil doen. Daarnaast staan we er altijd voor je klaar om je te voorzien van meer informatie of advies. Kom vooral langs of bestel je nieuwe ovenkast online bij Keuken-actie!

© 2013 - 2024 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel