Genf Wit/Licht akazia decor blok met opberg design 210x60

Artikelnummer: KTGF242
Vorige Artikel 12 van 20 Volgende
€ 589,00 (inclusief btw)

De Genf keuken / pantry is een witte keuken met de ombouw delen uitgevoerd in Akacia hout decor, is zoals op de foto gemonteerd totaal 240cm (alleen onderblok:  210cm)  breed en 60 cm diep

De keuken op de foto bestaat uit

 • Onderkast met 1 deur en 1 lade 50x60cm,
 • Onderkast met twee lades + 1x vast lade front van 60x60cm,
 • Spoelonderkast 100x60cm met twee deuren (optioneel met legplank)
 • Werkblad 210x60x2,8 cm (akazia decor)
 • 3x open kast OR432 (120x30 cm) Rood Wit Blauw
 • 1x openkast met glasplaat OR457 (40x57,6 cm Rood Wit Blauw
 • 1x openkast met glasplaat OR557 (50x57,6 cm) Rood Wit Blauw

De kookplaat, RVS spoelbak, kraan en afzuigkap zijn optioneel.

De blokjes zijn levervaarbaar in verschillende kleuren (kult serie)

 

Keuken-actie bied een enorm assortiment aan betaalbare keuken en pantry oplossingen, bovenkasten onderkasten wasemkapkasten hoge kasten en nog veel meer verschillend keuken kasten verkopen wij tegen aantrekkelijke prijzen.

Keuken-actie koopt groot in bij verschillende leveranciers in heel europa, en vertaalt dit prijs voordeel direct door aan u als consument. Daarnaast staat service en garantie bij ons hoog in het vaandel.

Kerntaken:

 • Sevice
 • garantie
 • goedkoop
 • snelle levering

Wat is een Kitchenette

Een kitchenette is een kleine keuken oftewel pantry oplossing, een kitchenette / pantry wordt veelal door bedrijven maar ook particulieren consumenten gebruikt. De Kitchenette wordt tegenwoordig ook vaak toegepast in de bijkeuken, of de kitchenette wordt toegepast in huurhuizen, de kitchenette is gemakkelijk verhuisbaar.

Wie heeft het woord kitchenette uiteindelijk bedacht?
Het woord kitchenette komt oorspronkelijk uit de scheepvaart, de kitchenette was een aanrechtkamer waar de gerechten die uit de kombuis kwamen, klaargemaakt werden om op te dienen in de eetsalon; de kitchenette was ook wel de ruimte naast de kombuis waar de koks hun gerei en ingrediënten opslaan.

Tegenwoordig wordt het woord kitchenette gebruikt voor een kleine keuken, of een bedrijfskeuken. De kitchenette wordt steeds populairder, de kitchenette wordt tegenwoordig ook vaak toegepast in senioren woningen. In de kitchenette zitten de meest gebruikte keukenapparaten tenslotte. Veel meer als een kitchenette is er tegenwoordig niet meer nodig.

De gemiddelde keukens uit een keukencentrum is veelal niet geschikt als kitchenette, deze zijn gemaakt van zeer goedkoop materiaal. Deze kitchenette is niet sterk en onvoldoende watervast voor een kitchenette. Onze kitchenette is dat wel en hierdoor zeer geschikt als bedrijfs kitchenette of als school kitchenette, catering kitchenette en wat nog iets meer zij. Bij ons kunt u kiezen uit standaard maten, of u kunt de kitchenette zelf samenstellen.

Wat is belangrijk aan een Kitchenette?
De Kitchenette moet: gemakkelijk schoon te maken zijn
De Kitchenette moet: degelijk zijn
De Kitchenette moet: stootvast zijn
De Kitchenette moet: handig in het gebruik zijn
De Kitchenette moet: veilig zijn
De Kitchenette moet: representatief zijn
De Kitchenette moet: in meerdere formaten leverbaar zijn
De Kitchenette moet: vaak snel geleverd kunnen worden
De Kitchenette moet: gebruiksvriendelijk zijn
De Kitchenette moet: snel en eenvoudig te monteren zijn

Kitchenette materialen:
De materialen waar een kitchenette van gemaakt wordt is zeer belangrijk. De persing van het plaatmateriaal van de kitchenette moet zeer hoogwaardig zijn. De toplaag van de de fronten van de kitchenette moeten van HPL zijn, een soort formica of duropal dus.
Het aanrechtblad van de kitchenette moet ook van HPL zijn.

Een kitchenette is dus een kleine keuken of bijkeuken. Een kitchenette komt u wel tegen in kantoor panden, winkel ruimtes en oude kantoor villa's. Een kitchenette is een eenvoudige betaalbare kleine kwaliteitskeuken, de kitchenette wordt naar wens door ons uit voorraad geleverd.

Specificatie Omschrijving
Afmetingen BxDxH 210x60 cm
Ombouw Akazia Decor
Deuren Wit
Werkblad Licht akazia decor -037
Handgreep Blokmodel zilver kunststof 418
Levertijd
© 2013 - 2021 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel