Steigerhouten keukens zijn helemaal in! 

Voor in een kleine ruimte is een steigerhouten keukentje erg mooi. Bij Keuken-Actie zijn deze steigerhouten keukens ook te leveren in diverse maten. Zoekt u een andere kleur of een bepaald formaat? Neem dan gerust contact op.

Bent u zo ver en wilt u een steigerhouten keuken kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om hem in elkaar te laten zetten door ons, of het wordt als een bouwpakket geleverd. Denk hierbij aan de bouwpakketten van IKEA, je krijgt dan een doos met alle delen van de keuken met instructies erbij zodat je hem zelf in elkaar kunt zetten. Heeft u daar geen zin in dan kunnen wij de keuken ook voor u in elkaar zetten, uiteraard zitten daar wel extra kosten aan vast.

Bij het aankopen van een steigerhouten keuken kan je zelf ook nog kiezen hoeveel kastjes erin wilt, of je er apparatuur in wilt, een kraan gat op links of op rechts, het is allemaal mogelijk zolang u goed met ons blijft communiceren.

Steigerhout keukens zijn er in echt hout of in een decor uitvoering

Bij keuken-actie hebben we er voor gekozen om de steigerhout keukens niet van echt hout te maken maar wij beplakken de bestaande keukens met een steigerhout folie zodat het lijkt alsof de keukens van echt hout zijn gemaakt. De keukens zijn niet van echt te onderscheiden. Het voordeel van folie is dat de panelen nooit krom zullen trekken en altijd goed sluitbaar zijn.

Andere leveranciers kiezen nog wel eens voor echt hout, het nadeel daarvan is dat het veel duurder is en dat de deuren continu afgesteld moeten worden.

Komt u een keer kijken naar ons assortiment steigerhout keukens Keuken-actie Emmastraat 40a Hilversum 035-5338784

© 2013 - 2023 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel