Ben jij be(na)deeld met een klein keukentje?

Dat is helemaal niet zo erg als het lijkt! Als je rekening houdt met een aantal zaken, kun je in een klein keukentje ook je draai vinden. Maar hoe deel je je keuken efficiënt in? Hoe zorg je ervoor dat de ruimte groter lijkt? En hoe creëer je rust? Keuken-Actie zocht het voor je uit!

Inbouwen en combineren

Er zijn meerdere aanbieders van kleine keukentjes bijvoorbeeld optifit ikea of meister bieden een ruim assortiment, wij geven met keuken-actie de voorkeur aan Optifit, zij hebben een uitgebreid assortiment in kleine rechte keukens in vele kleuren en maten. Natuurlijk kunt u ook denken aan een mini keuken Gamma alleen is de keuze daar wel een stuk beperkter dan bij Keuken-actie.nlk

Hoe richt u uw kleine keukentje in

U kunt kiezen voor een mini keuken met koelkastvan marktplaats of geen risiko nemen en kopen in onze winkel. In een klein keukentje is het handig om voor inbouwapparatuur te kiezen: Magnetrons, ovens, koelkasten, vriezers en vaatwassers zijn nou eenmaal noodzakelijke apparaten die vaak veel ruimte innemen. Natuurlijk wil je in een kleine keuken wel van alle gemakken voorzien zijn. Kies in een kleine houten keuken dan ook voor gecombineerde apparaten, zoals een koelkastvriezer en of een ovenmagnetron.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze kleine keukentjes kopen in onze keuken outlet, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 035-5338784 of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om u te adviseren over de mogelijkheden van uw kleine keukentje.

© 2013 - 2023 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel