Kitchenettes Hilversum is de specialist op het gebied van betaalbare kleine keukens, al een aantal jaar begeven wij ons op de markt van kleine keukens en mini keukens die van alle gemakken zijn voorzien.

het meest door ons verkochte model is in de Klassik 50 serie en dat met name de 100x50cm spoelbak met onderkast, deze compacte oplossing is ideaal wanneer u niet heel veel ruimte heeft of juist meer ruimte wilt creeren.

Kleine Keukens in verschillende kleuren

Wij mogen ons best specialist noemen op het gebied van de kleine keuken, bent u op zoek naar een compacte keuken met of zonder koelkast dan bent u bij ons aan het juiste adres, ij verkopen een uitgebreid assortiment keukens die geschikt zijn voor bijvoorbeeld studentenkamer, schuur bijkeuken, chalet, voortent en caravan.

Zodra u de juiste keus gemaakt heeft wat betreft de opstelling dan kunt u bij ons nog kiezen uit meer dan 10 verschillende decors, denk daarbij aan beuken, noten antraciet grijs, eiken of matglans deuren.

Snelle levering, service en garantie

Zodra u een bestelling in onze webshop plaatst kunt u bij ieder toegevoegd artikel zien wat de levertijd is, deze varieert van 3 tot 12 werkdagen. Zodra de artikelen klaar zijn voor verzending ontvangt u van ons een track and trace code waarmee u gemakkelijk het pakket kunt volgen. Blijkt dat na aankomst er toch iets is fout gegaan dan laat u ons dat zo snel mogelijk weten zodat wij actie kunnen ondernemen.

Is er bijvoorbeeld iets beschadigd dan sturen wij daarvoor nieuwe onderdelen op, en zorgen daarme dat u zo snel mogelijk uw klus kan afmaken.

Kortom met de service zit het bij ons wel gpoed

© 2013 - 2023 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel