Sorteer op
 • Voorraad

  Spoelbak met onderkast 100x50x85 cm wit
  Spoelbak met onderkast 100x50x85 cm wit

  De spoelbak met onderkasten die wij als bouwpakket aanbieden zijn 100 cm breed 50 cm diep en 85 cm hoog, hij heeft twee deuren, Ideaal voor kleine ruimtes schuur of kantine

  Deze kast met spoelbak kan niet los staan maar moet met…

  € 159,00
Sorteer op

De Klassik 50 serie bestaat uit keuken onderkasten van maximaal 50 cm (47,6) diep. De lade geleiders in deze serie zijn van kunststof. De kasten kunnen worden uitgevoerd in wit beuken, zwart of steigerhout print.

Spoelbak met onderkast voor kleine ruimtes

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Sommige mensen hebben het liefst een zo groot mogelijke keuken, maar er zijn veel situaties waarin men moet kiezen voor een Kleine keuken, aangezien de ruimte gereduceerd is. Studenten hebben bijvoorbeeld eerder behoefte aan een mini keuken, aangezien ze vaak in een kleine ruimte leven. Ook kamerverhuurders gaan graag zo slim mogelijk met een kleine ruimte om. Verder zijn kleine keukens interessant voor aannemers en installateurs. Ook mensen die een bijkeuken hebben, kunnen baat hebben bij een keukentje. Een belangrijk onderdeel in de keuken is de spoelbak. In dit artikel leest u alles over de speciale spoelbak met onderkast, ideaal voor een kleine keuken.

Spoelbak met onderkast

Wat deze spoelbak zo geschikt maakt voor een minikeuken en een kleine ruimte, is het feit dat het meubel maar 50 centimeter diep is. In een normale keuken zijn de afmetingen meestal rond de 60 centimeter. Deze spoelbak is te koop als bouwpakket en moet u dus zelf in elkaar zetten. De precieze afmetingen zijn 100 centimeter breed, 50 centimeter diep en 85 centimeter hoog. Het meubel beschikt over twee deuren. Hierdoor is het meubel ook direct handig voor het opbergen van spullen. Door deze opstelling en maten is het dus ook ideaal voor een kichenette of een pantry.

Met of zonder overloop

Het handige aan deze spoelbak, is dat u kunt kiezen voor een model met of zonder overloop. Hierdoor kan het water wel of niet automatisch wegspoelen zodra de opvangbak vol is. Een afvoer-aansluitset wordt niet standaard meegeleverd bij de aankoop van dit meubel. Het meubel beschikt over een rvs spoelbak, die zowel links als rechts te plaatsen is. Er is hierbij wel wat handigheid geboden, aangezien u zelf een gat moet maken voor de kraan. Eventueel kan dit ook gedaan worden door ons, dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven. Op deze manier kunt u dus kiezen voor de rvs spoelbak links en de kraan rechts, of andersom.

Specificaties

Deze spoelbak is wit van kleur. Dat geldt zowel voor de ombouw als voor de deuren. De handgrepen zijn van wit gebogen kunststof 530. Als u liever een ander uiterlijk voor het meubel wilt, is het mogelijk te kiezen uit een beukenhouten model. Hierbij zijn zowel de ombouw als de deuren van hout. Gaat u liever voor iets anders, dan is een front van steigerhout en een rvs werkblad ook een optie. Als laatste kunt u kiezen voor een zwart front gecombineerd met een witte ombouw. Een andere handigheid van deze mini keuken is dat er een ronde afvalemmer kan worden bevestigd aan de binnenkant van één van de deuren. Dit draagt ook bij aan ruimtebesparing. Daarnaast is het mogelijk een sifon-aansluitset erbij te nemen, wat nodig is voor de afvoer van het water en dient als stank afsluiting. De keramische kraan die wij optioneel aanbieden is  gemakkelijk aan te sluiten en is geschikt voor zowel warm als koud water.

Conclusie: ideaal voor kleine ruimtes

Vooral als u deze spoelbak nodig heeft voor uw keukentje of kichenette, is dit artikel zeker een aanrader. Door de slimme opbouw van deze spoelbak, krijgt u te maken met allerlei fijne voordelen die bijdragen aan het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de ruimte. De mogelijk om een afvalemmer aan de binnenkant van de deur te bevestigen is een fijne oplossing voor het uit beeld laten van een prullenbak en u bespaart er ruimte mee. Daarnaast kan het meubel als pantry worden gebruikt, aangezien er achter de deurtjes veel ruimte overblijft voor het opbergen van flessen, blikken en andere etens- en drinkwaren. Ook kunt u er bijvoorbeeld schoonmaakspullen in kwijt.

 

© 2013 - 2023 keukenaxi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel